Skip to content

Càtedra d'Economia Pública
Facultat de Ciències Econòmiques i Socials

Contacto

Contacte
  • ca
UIC Càtedra d'Economia Pública | Facultat de Ciencies Econòmiques i Socials
Càtedra d'Economia Pública Facultat de Ciencies Econòmiques i Socials
  • La Càtedra
    • Missió i visió
    • Qui som
    • Col·laboracions
  • Recerca
    • Nutrició i obesitat
    • Ús de recursos sanitaris
    • Programes educatius
  • Difusió
    • Divulgació científica
  • La Càtedra
    • Missió i visió
    • Qui som
    • Col·laboracions
  • Recerca
    • Nutrició i obesitat
    • Ús de recursos sanitaris
    • Programes educatius
  • Difusió
    • Divulgació científica

“La formación nutricional en alumnos reduce un 16% optar por bollería en el desayuno” – El Periódico de Catalunya – 21.01.2016

You are here:
  1. Home
  2. Difusió
  3. Mitjans de Comunicació
  4. “La formación nutricional en alumnos…
nov.302016
Mitjans de Comunicació

Author: useradmin

Post navigation

PreviousPrevious post:“Frente internacional para elevar los impuestos a los refrescos ” – Diario Médico – 21.01.2016NextNext post:“La formación nutricional en alumnos reduce un 16% optar por bollería en el desayuno” – El Economista – 21.01.2016
UIC Càtedra d'Economia Pública | Facultat de Ciencies Econòmiques i Socials
Campus Barcelona Edifici Beta
c/Immaculada, 22
08017 Barcelona
T.+34 932 541 800
  • La Càtedra
    • Missió i visió
    • Qui som
    • Col·laboracions
  • Recerca
    • Nutrició i obesitat
    • Ús de recursos sanitaris
    • Programes educatius
  • Difusió
    • Divulgació científica
Contacta con nosotros

Find us on:

Facebook page opens in new windowTwitter page opens in new windowLinkedin page opens in new windowInstagram page opens in new window
  • Contacto
  • Aviso Legal
  • Política de privacidad

© 2019 Todos los derechos reservados NIF G-61734709

Go to Top